Cautare

3865 de rezultate pentru "rezultate ajf dolj" (3.92 secunde)
Chiar daca noi, oltenii, suntem mai retinuti in a aborda o noutate, in prezent suntem fruntasi la nivel national in ceea ce priveste abordarea si accesarea programelor care se realizeaza pe fonduri europene", a declarat Nicolae Giugea, prefectul judetului Dolj.
Acesta era motivul pentru care se cultiva tutun in Dolj pe arii extinse. ... Dar, cu toate ca in Dolj exista un sol propice culturii de tutun, agricultorii locali nu se mai inghesuie ca in alti ani sa cultive aceasta planta, din cauza ca subventiile vin foarte greu.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Sportivii, multipli medaliati, iar unii dintre ei componenti ai loturilor nationale, au fost insotiti de opt antrenori, iar banii pentru cantonament au venit de la Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, LPS "Petrache Triscu"
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Potrivit datelor centralizate in 46 din cele 111 centre de votare din Dolj, situatia este urmatoarea:
Declaratia ii apartine presedintelui interimar al Partidului Liberal Democrat Dolj (PLD), Horatiu Buzatu. ... Liderul PLD Dolj l-a dat ca exemplu negativ pe noul ministru de la educatie, Cristian Adomnitei, care, potrivit lui Buzatu, nu a condus in viata lui nici macar o turma de oi, daramite un minister.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
"Spre deosebire de anul precedent, nu mai depun declaratii de venit contribuabilii care au obtinut venituri din salarii si asimilate salariilor de la unul sau mai multe locuri de munca, indiferent daca au lucrat sau nu intreaga perioada a anului 2005", a declarat Mihai Antonescu, director executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Potrivit informatiilor primite de la Biroul de Presa al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 13.466 de contribuabili au depus declaratiile de venit in termenul legal. ... In perioada 24 mai - 14 iunie, acestia vor primi instiintari", a declarat Mihai Antonescu, director executiv adjunct al DGFP Dolj.
Presedinta Colegiului Farmacistilor Dolj, Elena Calin, a precizat ca este greu de estimat evolutia pietei farmaceutice din 2009, dar ca, pâna acum, domeniul în cauza a cunoscut o dezvoltare an de an.
Din cei 720 de angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 40 nu vor primi stimulente pe luna august, a spus liderul de sindicat din institutie, Mitita Tudor.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Deputatul liberal nu a precizat despre ce scandaluri este vorba, insa surse din partid sustin ca in PNL Dolj s-au format mai multe tabere care isi disputa sefia filialei. ... BPC a desemnat, cu mai mult timp in urma o comisie centrala care sa arbitreze disensiunile de la Dolj.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
Cuza, si de pe drumul national", a precizat Dan Lupescu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj.
google-analytics.com